Word partner en verdien met ons Affiliate Marketing Programma

Bij Synercom geloven we dat onze klanten onze grootste ambassadeurs zijn.

Daarom hebben we een verwijzingsprogramma opgezet waarmee onze trouwe klanten kunnen worden beloond voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Het is onze manier om onze waardering te tonen voor het delen van het goede nieuws over ons bedrijf.

Kosteloos aanmelden

Verdien tot 30% commissies

Diensten die zichzelf verkopen

Hoe werkt het?

Ons verwijzingsprogramma is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is onze diensten aanbevelen bij vrienden, familie en collega’s. Als ze zich bij ons registreren en een bestelling plaatsen, ontvang je automatisch een krediet van 10% van hun bestelling om te gebruiken voor jouw eigen bestellingen in de toekomst.

Er is geen limiet aan hoeveel krediet je kunt verdienen, dus het is een geweldige manier om wat extra’s te verdienen terwijl je ons helpt nieuwe klanten aan te trekken. Het beste van alles is dat er geen speciale links of codes zijn om bij te houden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het bijhouden van iets anders dan je eigen verwijsactiviteiten.

Voorwaardes

  • Als een bestelling wordt geannuleerd of geretourneerd, wordt de commissie die aan de affiliate is toegewezen, geannuleerd.
  • Het is mogelijk dat de commissies alleen kunnen worden gebruikt voor het aanschaffen van producten of diensten van ons bedrijf, en niet kunnen worden ingewisseld voor contant geld.
  • Om in aanmerking te komen voor een commissie, moet een nieuwe klant die is doorverwezen door een affiliate, een aankoop doen bij ons bedrijf.
  • Commissies worden alleen uitbetaald nadat de bestelling van de nieuwe klant is voltooid en alle betalingen zijn ontvangen.