Marketing uitdagingen? Wij hebben de oplossing!
Meer bereik. Meer klanten. Wij helpen.

Onze Missie en Visie

Visie

Synercom streeft ernaar om hun gemeenschap te ondersteunen bij de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, met als doel om grote successen te behalen. Sky is the limit!

Missie

Synercommunity

De creatieve broedplaats van Synercommunity, waarbij creativiteit en vernieuwing centraal staan, weerspiegelt diepgaand Onze Missie en Visie.

Synercommunity bestaat uit mensen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen, gedreven door onze gezamenlijke doelstellingen en aspiraties.

Samen vormen we een sterke gemeenschap waarop we kunnen bouwen voor een toekomst vol mogelijkheden.

Innovatie

We bouwen op elkaar en benutten elkaars capaciteiten om onze volledige potentie te bereiken. Hier werken we samen aan persoonlijke en gezamenlijke doelen en zijn we trots op onze successen.

Impact

Door kennis te laten maken met elkaars perspectief op het leven, zal er ingezien worden dat ieder mens uniek is. Met een eenheid die vanuit empathie samenwerkt om hunzelf en elkaar te stimuleren voor een beter bestaan, belichamen we Onze Missie en Visie. Werken met een gezonde win-win mentaliteit en een growth mindset. De verspreiding van deze lifestyle zal organisch doorwortelen tot een sterk fundament voor onze huidige en onze toekomstige generaties.

Community

We bring places, people and dreams together.

We werken samen aan de ontwikkeling van een nieuwe moderne samenleving, waarbij mensen met diverse achtergronden betrokken zijn. Door elkaar niet als concurrenten, maar als collega's te zien, kunnen we van elkaar leren en elkaars cultuur beter begrijpen. Dit helpt ons om elkaar te accepteren en te ondersteunen.

Meet the team

Onze Missie en Visie

Soufiane
Chief Executive Officer

Onze Missie en Visie

Karwan
Chief Technology Officer

Onze Missie en Visie

Inshirah
Marketing Manager

Onze Missie en Visie

Nathanaël
Web Developer

Onze Missie en Visie

Dewisha
Graphic Designer

Onze Missie en Visie

Quincy
Web Developer

Onze Missie en Visie

Owen
Content Marketer

Onze Missie en Visie

Li-ann
Executive Assistant

Onze Missie en Visie

Dave
Content Creator

Het ontstaan van Synercom..

Wij investeren in onszelf en onze jongeren, want de jongeren zijn de toekomst van de stad.

2016 is het jaar geweest waar ik (Soufiane El Kaddouri) begonnen ben met ondernemen. Van freelancer in de horeca bij W Hotel. naar camerawerk voor Endemol Shine tot webshops bouwen in de e-commerce. Van 1 keer in 9 jaar op vakantie, naar 9 keer in 1 jaar op reis. I’ve seen it all. Een mooi en leerzaam avontuur. Op dat moment had ik een bepaald succes bereikt, wat ik dacht dat ik alleen in mijn dromen kon bereiken.

Als ik het kan, waarom kan mijn oude klasgenoot het niet? En waarom kan die ene vriend die ik tegenkom op een verjaardagsfeest het niet. Er is geen geheime ingrediënt, geen magische spreuk.

Een gebouw is gebouwd op meerdere pilaren en veel van deze jongvolwassenen missen deze ondersteuning – een hiaat dat wij met Onze Missie en Visie willen opvullen.

Als wij ervoor kunnen zorgen dat hun fundering sterk genoeg is, dan zal hun ‘bouwwerk’ minder snel instorten. En wie weet breiden zij hun gebouw uit tot meerdere verdiepingen.

Onder deze pilaren versta ik o.a. mindset, ambities, relaties, educatie, financiële stabiliteit, een stimulerende omgeving en natuurlijk je zelfontwikkeling.

Met deze pilaren is een sterk gebouw zeker haalbaar. Ik geloof er in dat je met de juiste gewoontes, handvatten, kennis en discipline, een sterke basis en dus jongeren perspectief kan bieden.

Het zijn namelijk deze pilaren geweest die ik zelf heb moeten ontdekken. Hierdoor is mijn droom ontstaan om hen te begeleiden naar het realiseren van hun droom.

Vanuit deze droom heb ik Synercom opgericht, om zo de stap naar de maatschappij laagdrempelig te maken. Hoe doen wij dit? Jongeren kunnen lid worden van onze community om zo de volledige toegang te krijgen tot de begeleiding en netwerk van Synercom. Daarnaast gaan wij samen aan de slag met projecten voor lokale ondernemers.

Synercom biedt jongeren de kans om deze fundering op de juiste manier neer te zetten en verder op te bouwen.

Outspoken

What Our Community Says

pexels-ketut-subiyanto-4560142 (1)

Stage Erkend

Ons doel is om de stagiaire klaar te stomen voor het vakgebied. Ons team bestaat uit een aantal professionals die er op toezien dat de stagiaire het maximale uit zich/haarzelf en de stage haalt