“An individual can make a change but a team can make a revolution.”
- Amit Kalantri, Wealth of Words

Waarom Synercom

Sky is the limit. Synercom gaat voor een grote impact door ondersteuning te bieden aan de ontwikkeling van hun community door resultaatgericht te focussen op het behalen van hun successen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Services

Alles-In-één Marketing & Media

De creatieve broedplaats waarbij innovatie centraal staat.

Wij creëren een eenheid van individuen die meer uit hunzelf en het leven willen halen.

Door deel te nemen aan een community dat een stevig fundament biedt, kunnen wij als mens bouwen naar een toekomst van maximale potentie.

Innovatie

Wij willen maximale potentie en ons bewust worden van onze capaciteiten. Ons doel is een organische broedplaats creëren vol met creatieve ideeën, waar wij kunnen bouwen op anderen.

Impact

Door kennis te laten maken met elkaars perspectief op het leven, zal er ingezien worden dat ieder mens uniek is. Met een eenheid die vanuit empathie samenwerkt om hunzelf en elkaar te stimuleren voor een beter bestaan. Werken met een gezonde win-win mentaliteit en een growth mindset. De verspreiding van deze lifestyle zal organisch doorwortelen tot een sterk fundament voor onze huidige en onze toekomstige generaties.

Community

We bring places, people and dreams together.

Door met verschillende achtergronden samen te werken aan één nieuwe moderne samenleving. Door het verschil te zien tussen concurrent en collega kunnen wij leren van en over elkaars cultuur, om elkaar te accepteren en te helpen.

Services

SEO

Domineer in Google en word een magneet voor je doelgroep

SEA

Vergoot je omzet, klantwaarde en winst met social media advertenties

Website bouwen

Vestig je online huis en creëer een plek waar potentiële klanten je leren kennen

Marketing Consult

Met een marketeer als sparring-coach die meedenkt in het verbeteren, positionering en branding van jouw bedrijf online.

Content productie

Video's, foto's, flyers? Noem het maar op. Val op bij jouw doelgroep

Content marketing

Word omnipresent en blijf on top of mind bij je potentiële klanten.

Copywriting

Effectieve teksten die aanzetten tot actie

Marketing/sales funnels

Haal meer leads en klanten uit je bezoekers met (tijdloze) funnels

E-mail marketing

Ontdek het geheim achter effectieve mailings en automations

Het ontstaan van Synercom..

Wij investeren in onszelf en onze jongeren, want de jongeren zijn de toekomst van de stad.


2016 is het jaar geweest waar ik (Soufiane) begonnen ben met ondernemen. Van freelancer in de horeca bij W Hotel. naar camerawerk voor Endemol Shine tot webshops bouwen in de e-commerce. Van 1 keer in 9 jaar op vakantie, naar 9 keer in 1 jaar op reis. I’ve seen it all. Een mooi en leerzaam avontuur. Op dat moment had ik een bepaald succes bereikt, wat ik dacht dat ik alleen in mijn dromen kon bereiken.


Als ik het kan, waarom kan mijn oude klasgenoot het niet? En waarom kan die ene vriend die ik tegenkom op een verjaardagsfeest het niet. Er is geen geheime ingrediënt, geen magische spreuk.


Een gebouw is namelijk gebouwd op meerdere pilaren, veel van deze jongvolwassenen missen deze pilaren.


Als wij ervoor kunnen zorgen dat hun fundering sterk genoeg is, dan zal hun ‘bouwwerk’ minder snel instorten en wie weet breiden zij hun gebouw uit tot meerdere verdiepingen.


Onder deze pilaren versta ik o.a. mindset, ambities, relaties, educatie, financiële stabiliteit, een stimulerende omgeving en natuurlijk je zelfontwikkeling.


Met deze pilaren is een sterk gebouw zeker haalbaar. Ik geloof er in dat je met de juiste gewoontes, handvatten, kennis en discipline, een sterke basis en dus jongeren perspectief kan bieden.


Het zijn namelijk deze pilaren geweest die ik zelf heb moeten ontdekken. Hierdoor is mijn droom ontstaan om hen te begeleiden naar het realiseren van hun droom.

Vanuit deze droom heb ik Synercom opgericht, om zo de stap naar de maatschappij laagdrempelig te maken Hoe doen wij dit? Jongeren kunnen lid worden van onze community om zo de volledige toegang te krijgen tot de begeleiding en netwerk van Synercom. Daarnaast gaan wij samen aan de slag met projecten voor lokale ondernemers.

 

Synercom biedt jongeren de kans om deze fundering op de juiste manier neer te zetten en verder op te bouwen.

Outspoken

What Our Community Says

Ons doel is om de stagiaire klaar te stomen voor het vakgebied. Ons team bestaat uit een aantal professionals die er op toezien dat de stagiaire het maximale uit zich/haarzelf en de stage haalt

Stage Erkend

pexels-ketut-subiyanto-4560142 (1)
Synercom

De creatieve broedplaats waarbij innovatie centraal staat.

Wij creëren een eenheid van individuen die meer uit hunzelf en het leven willen halen.

Door deel te nemen aan een community dat een stevig fundament biedt, kunnen wij als mens bouwen naar een toekomst van maximale potentie.