Glaura Website – Online Zichtbaarheid

STEIGER FESTIVAL 2022

Gulhan, een klant in de beauty-industrie, wilde een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website die de essentie van haar merk weerspiegelt en klanten aantrekt. De uitdaging was om een uniek en visueel aantrekkelijk design te creëren dat gemakkelijk te navigeren is en effectief communiceert met de doelgroep.

Oplossing

Visueel Ontwerp

Ontwikkeling van een op maat gemaakt, esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat past bij de identiteit van Glaura. Inclusief high-resolution afbeeldingen en een kleurenpalet dat de schoonheidsindustrie weerspiegelt.

Gebruikerservaring

Een intuïtieve navigatiestructuur die het voor bezoekers gemakkelijk maakt om door de website te navigeren en relevante informatie te vinden.

Responsive Design

Een volledig responsieve website die zorgt voor een naadloze ervaring op verschillende apparaten, van desktops tot mobiele telefoons.

SEO-Optimalisatie

Implementatie van SEO-best practices om de zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren en organisch verkeer naar de website te trekken.

Inhoudsbeheer

Een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) waarmee Gulhan zelf eenvoudig updates en wijzigingen aan de website kan aanbrengen.

Resultaten

Verhoogde Zichtbaarheid: Binnen enkele maanden na lancering zag de website een significante toename in bezoekersaantallen.

Verbeterde Gebruikerservaring: Positieve feedback van gebruikers over de navigatie en het ontwerp van de website.

Hoger Engagement: Een toename in de tijd die gebruikers op de website doorbrengen, wat duidt op een betere betrokkenheid.

Conclusie

De Glaura beauty website voor Gulhan is een succesvol voorbeeld van hoe een goed doordachte en uitgevoerde website het merk van een klant kan versterken en zijn online aanwezigheid kan verbeteren. Door gebruik te maken van WordPress en de Elementor-plugin, hebben we een gepersonaliseerde, effectieve en gebruiksvriendelijke website kunnen leveren die aan de specifieke behoeften van de klant voldoet.

“Synercom heeft het festival naar een hoger niveau geholpen, wij zijn jullie dankbaar voor het meedenken en het uitvoeren van de campagnes!”

Muriel van der Wal

PROJECT MANAGER