Over Ons

Missie

Synercommunity
De creatieve broedplaats van Synercommunity, waarbij creativiteit en vernieuwing centraal staan, weerspiegelt diepgaand Onze Missie en Visie.

Synercommunity bestaat uit mensen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen, gedreven door onze gezamenlijke doelstellingen en aspiraties.

Samen vormen we een sterke gemeenschap waarop we kunnen bouwen voor een toekomst vol mogelijkheden.

Visie

Synercom streeft ernaar om hun gemeenschap te ondersteunen bij de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, met als doel om grote successen te behalen. Sky is the limit!

Het ontstaan van synercom

Wij investeren in onszelf en onze jongeren, want de jongeren zijn de toekomst van de stad.

2016 is het jaar geweest waar ik (Soufiane El Kaddouri) begonnen ben met ondernemen. Van freelancer in de horeca bij W Hotel. naar camerawerk voor Endemol Shine tot webshops bouwen in de e-commerce. Van 1 keer in 9 jaar op vakantie, naar 9 keer in 1 jaar op reis. I’ve seen it all. Een mooi en leerzaam avontuur. Op dat moment had ik een bepaald succes bereikt, wat ik dacht dat ik alleen in mijn dromen kon bereiken.

This is one of the things we do best

Innovatie

We bouwen op elkaar en benutten elkaars capaciteiten om onze volledige potentie te bereiken. Hier werken we samen aan persoonlijke en gezamenlijke doelen en zijn we trots op onze successen.

Community

We bring places, people and dreams together. We werken samen aan de ontwikkeling van een nieuwe moderne samenleving, waarbij mensen met diverse achtergronden betrokken zijn. Door elkaar niet als concurrenten, maar als collega’s te zien, kunnen we van elkaar leren en elkaars cultuur beter begrijpen. Dit helpt ons om elkaar te accepteren en te ondersteunen.


Impack

Door kennis te laten maken met elkaars perspectief op het leven, zal er ingezien worden dat ieder mens uniek is. Met een eenheid die vanuit empathie samenwerkt om hunzelf en elkaar te stimuleren voor een beter bestaan, belichamen we onze missie en visie. Werken met een gezonde win-win mentaliteit en een growth mindset. De verspreiding van deze lifestyle zal organisch doorwortelen tot een sterk fundament voor onze huidige en onze toekomstige generaties.

Ons Team

Soufiane

Job Chief Executive Officer

Karwan

Chief Technology Officer

Inshirah

Marketing Manager

Li-ann

Executive Assistant

Stage Erkend

Ons doel is om de stagiaire klaar te stomen voor het vakgebied. Ons team bestaat uit een aantal professionals die er op toezien dat de stagiaire het maximale uit zich/haarzelf en de stage haalt

wat stagiairs zeggen

Jory

“Synercom heeft er voor gezorgd dat ik sneller zelf initiatief neem en dat ik beter weet welke richting ik op wil, ook heb ik nieuwe vaardigheden geleerd die ik dacht nooit te kunnen leren, een hele fijne omgeving en geweldige community”

Daphne

“Synercom heeft mij verrast. Ik heb veel verschillende dingen gedaan, waardoor ik heel wat ervaring rijker ben geworden dan ik eerst was. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij Synercom! Iedereen is vriendelijk en help elkaar super goed.”

Tycho

“Door de Synercommunity ben ik zowel persoonlijk als zakelijk gegroeid. Ik ga nu makkelijker en beter uitdagingen aan, en heb meerdere skills ontwikkeld. Niet praten, maar doen!”

Romaissa

“Wat ik van deze omgeving leer is vooral initiatief nemen en meer sociaal zijn. Ik spreek nu mijn ideeën uit en deel ze makkelijker. Hier ben ik veel meer mentaal aanwezig en pro-actief dan stil en afwachtend tot er wat zal gebeuren. Nu laat ik het zelf gebeuren.”