Visiba Care

Uitdaging:

Visiba Care, een opkomend bedrijf in de cupping hijama therapiebranche, stond voor de uitdaging van het ontbreken van een herkenbare identiteit. Zonder een logo of huisstijl miste het bedrijf de kans om op te vallen in de markt en een sterke connectie met potentiële klanten op te bouwen, wat hun groeipotentieel belemmerde.


Oplossing:

Strategische Branding

Door middel van diepgaande analyse van het bedrijf en zijn doelgroep, ontwikkelde Synercom een strategie om een sterke visuele identiteit te creëren die de kernwaarden van Visiba Care weerspiegelde

Logo en Huisstijlontwikkeling

Synercom ontwierp een opvallend logo dat de essentie van het merk vastlegde en definieerde een consistente huisstijl die de herkenbaarheid vergrootte en professionele uitstraling garandeerde.

Implementatie van Branding

Het nieuwe logo en de huisstijl werden geïntegreerd in diverse branding materialen, waaronder visitekaartjes, briefpapier en digitale marketingcampagnes, om een consistente en professionele uitstraling te waarborgen.

RESULTATEN

Toename in Klantenaanvragen: Na de introductie van de nieuwe branding zag Visiba Care een stijging van 30% in klantenaanvragen, wat duidt op een verbeterde zichtbaarheid en aantrekkingskracht van het merk.

Stijging in Omzet: Het bedrijf rapporteerde een toename van 20% in omzet in het eerste kwartaal na de introductie van de nieuwe branding, wat wijst op een positieve ontvangst door de markt en een verhoogde verkoop.

Verbeterde Merkherkenning: Visiba Care meldde een verbeterde merkherkenning en een grotere betrokkenheid van klanten op sociale media, wat aantoont dat de nieuwe branding effectief was in het creëren van interesse en interactie.

Conclussie

De succesvolle samenwerking tussen Visiba Care en Synercom illustreert het belang van een sterke visuele identiteit in het succes van een bedrijf. Door te investeren in branding en marketing, kon Visiba Care haar merkwaarde vergroten, haar zichtbaarheid verbeteren en haar groeipotentieel realiseren. Deze case study benadrukt het belang van doelgerichte brandingstrategieën in het opbouwen van een blijvende positie in een competitieve markt.

“Synercom heeft het festival naar een hoger niveau geholpen, wij zijn jullie dankbaar voor het meedenken en het uitvoeren van de campagnes!”

Muriel van der Wal

PROJECT MANAGER