“Synercom heeft het festival naar een hoger niveau geholpen”

Dynamic Chiptuning

Dynamic Chiptuning wil snelheid en comfort uitstralen, deze klant vroeg ons om een site die aantrekt en duidelijkheid biedt aan de klant. Door de juiste content in te zetten en goed te kijken waar de behoefte van de bezoeker ligt hebben we een mooie website kunnen realiseren die niet alleen qua uiterlijk maar vooral qua inhoud een goeie basis geeft voor de klant om vertrouwen te hebben in de dienst.

Dynamic Chiptuning is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige prestatie-upgrades en chiptuningdiensten. Met een sterke focus op snelheid, comfort en rijervaring, streeft Dynamic Chiptuning ernaar om voertuigen naar een hoger niveau te tillen en de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

The secret of success

Interesse en informatie

Op de website van dynamic chiptuning wekken wij interesse op de hoofdpagina, hier staat gelijk de missie en visie van het bedrijf plus de dienst die zij aanbieden. Zo hoeft de klant niet lang te zoeken en weet hij/zij direct of ze aan het goede adres zijn met hun hulpvraag.

Aanhaken

Door het kopje pakketten en afspraak maken direct zichtbaar te maken voor de klant, kan deze direct gebruik maken van uw dienst. Geen eeuwige zoektocht meer op websites waardoor de kans groot is dat de klant afhaakt en naar uw concurrent gaat.

Uitkomst

Door meer informatie te geven en duidelijkheid krijgt de klant dus vertrouwen in uw product of dienst. Door de juiste branding en dezelfde stijl vormt zich een mooi geheel die goed weergeeft waar u en uw bedrijf/dienst voor staan.

Het effect van de campagne

Dankzij de website die we voor Dynamic Chiptuning hebben gerealiseerd, is het bedrijf nu in staat om snelheid en comfort uit te stralen en tegelijkertijd duidelijkheid te bieden aan de klant. Het resultaat is een aantrekkelijke en duidelijke website die goed weergeeft waar het bedrijf voor staat en wat de klant kan verwachten.

De hoofdpagina van de website wekt gelijk interesse bij de bezoeker, doordat de missie, visie en diensten van het bedrijf direct zichtbaar zijn. Ook is het voor de klant gemakkelijk om gebruik te maken van de dienst door het kopje ‘pakketten’ en ‘afspraak maken’ direct zichtbaar te maken. Dit draagt bij aan een betere gebruikerservaring en verhoogt de kans dat de klant voor Dynamic Chiptuning kiest in plaats van naar een concurrent te gaan.

“Synercom heeft het festival naar een hoger niveau geholpen, wij zijn jullie dankbaar voor het meedenken en het uitvoeren van de campagnes!”

Muriel van der Wal

PROJECT MANAGER

[ht-ctc-chat]