Full House Amsterdam – Good Vibes Only

Full House Amstemrda

Full House Amsterdam, bekend om het organiseren van levendige feesten en festivals op een boot, zocht naar innovatieve manieren om hun evenementen te promoten en een groter publiek te bereiken. De uitdaging was om de unieke ervaring van hun bootfeesten vast te leggen en effectief te communiceren via digitale kanalen.

Oplossing

Promotievideo’s

Creatie van dynamische promotievideo’s die de energie en sfeer van de bootfeesten vastleggen. Deze video’s werden ingezet op diverse platforms voor maximale zichtbaarheid.

Social Media Beheer

Actief beheer van Full House’s social media accounts, met de focus op platforms als Instagram en Facebook, waarbij de nadruk ligt op het betrekken van de doelgroep en het promoten van aankomende evenementen.

Digitale Marketing Campagnes

Campagnes Lancering van gerichte digitale marketingcampagnes, inclusief betaalde advertenties en promoties, om een breder publiek te bereiken en ticketverkoop te stimuleren.

Content Strategie

Ontwikkeling van een contentstrategie die consistent en boeiend is, met regelmatige updates over evenementen, achter-de-schermen inzichten en interactieve posts.

Resultaten

Toename in Ticketverkoop: Een significante toename in de verkoop van tickets na de start van de promotievideo’s en digitale campagnes.

Verhoogde Social Media Engagement: Verhoogde betrokkenheid op social media kanalen, met meer volgers, likes en reacties.

Grotere Online Zichtbaarheid: Verhoogde online zichtbaarheid en merkbekendheid, wat resulteerde in een groeiend aantal bezoekers en herhaalde klanten.


Conclusie

De gecombineerde inspanningen in het creëren van pakkende promotievideo’s, het effectief beheren van social media kanalen, en het voeren van doeltreffende digitale marketingcampagnes hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van Full House. Deze strategieën hebben niet alleen de ticketverkoop verhoogd, maar ook de algehele zichtbaarheid en populariteit van hun unieke bootfeesten versterkt.

Deze case kan verder worden aangepast en verrijkt met specifieke details, cijfers en feedback van de klant om de impact van de uitgevoerde marketing- en promotieactiviteiten voor Full House te benadrukken. Het is belangrijk om te laten zien hoe de gebruikte strategieën hebben bijgedragen aan het vergroten van de bekendheid en het succes van de evenementen.


“Synercom heeft het festival naar een hoger niveau geholpen, wij zijn jullie dankbaar voor het meedenken en het uitvoeren van de campagnes!”

Muriel van der Wal

PROJECT MANAGER

[ht-ctc-chat]